äventyrsvandring

Äventyrsvandring med övernattning – en känsla av frihet

Och den ljusnande framtid är vår… Studenten kommer med en obeskrivlig känsla av frihet, det kan alla som varit med om den skriva under på. Plötsligt, efter åratal av obligatorisk skolnärvaro, är man fri att göra vad man vill i livet. All den tid och energi som hittills lagts på plugg och föreläsningar kan nu läggas på spännande, berikande och lustfyllda upplevelser. För att hjälpa just din student på traven i att komma ut och börja leva livet, kan du med fördel ge bort en upplevelse i studentpresent. Det här är en upplevelse som minst sagt tillfredsställer åtminstone en del av den brinnande äventyrslustan hos en nybliven student: en äventyrsvandring med övernattning!

Det här är en upplevelse som passar den som vill ut och känna på vildmarken och de äventyr den har att erbjuda. Din kära student kommer först att i grupp få njuta av en 5-20 km lång vandring genom vackra stigar, runt sjöar och berg. Han eller hon behöver inte bry sig om att släpa på jobbig packning – det tar arrangören hand om.

När gruppen är framme vid sin slutdestination får de laga mat över öppen eld, och även möjlighet att spela spel eller roa sig med olika tävlingar. Det finns möjlighet att roa sig med 5-kamp, escaperoomspel mm. Natten tillbringas sedan ute i det fria, i ett tält som även det fixats i ordning av arrangören. Studenten får helt enkelt njuta av en nära naturupplevelse, men med alla bekvämligheter man kan önska sig!

På morgonen väntar frukost, en härlig kajakpaddling, picknicklunch och därefter vandring tillbaka hemåt. När din valda student kommer hem är han eller hon nöjd, trött och glad över att ha fått leva äventyrligt under ett par dagar. En fin present som blir till ett kärt minne av den där härliga, frihetstörstande tiden efter studenten!

Köp den hos Upplevelse.com

Leave a Reply