Leva livet, nu ska jag leva livet!

Lyckan när man tagit studenten kan ibland vara obeskrivlig. Oavsett om man planerar att åka jorden runt, göra lumpen, jobba som au pair eller gå tillbaka till skolbänken till hösten. Vad man än väljer att göra så är det precis det, man VÄLJER att göra det!

Med en sån boost kommer man ut i sommaren med ny energi, experimentlusta och världen för sina fötter. Man vill upptäcka nytt, lära sig, testa sina gränser och ha roligt – och vad kan då inte vara en bättre present än just en upplevelsepresent till någon som tar studenten!?

En upplevelsepresent kan göra just detta: lära personen något (tex en ölprovning, en stadsvandring eller en kurs), låta personen testa sina gränser (tex en höghöjdsbana, fallskärmshoppning eller skärmflygning) eller bara ha roligt (tex escape room, flyga helikopter eller prova på att skjuta pistol). Det finns upplevelsepresenter för alla, se tex Happy-Day som har specifikt utvalda upplevelser som studentpresenter. Så, vad ska du välja till just din vän?

Jo, utgå ifrån hennes personlighet eller hans intressen men det behöver inte nödvändigtvis vara exakt det som hon redan gillar att göra. Är det någon som älskar att dricka öl och redan är väl bevandrad i olika ölsorter kanske det är roligare att utvidga kunskapen med en whiskyprovning eller liknande. Är det någon som älskar att åka vattenskidor kanske Flyboard är värt att prova. Köp gärna något som står ett steg utanför mottagarens bekvänlighetszon och var där när han vågar ta steget – han kommer tacka dig för alltid!

Leave a Reply