Pengar till en stundande resa

Tänk dig själv in i situationen: du har nyss tagit din studentexamen, sprungit ut på gymnasiets skolgård för sista gången, och sagt adjö till alla dina klasskamrater sedan 3 år tillbaka. Du är fri. Nu är det äntligen dags att förverkliga alla de där drömmarna och idéerna som har spirat inom dig mellan föreläsningar, lektioner och lunchraster, tänk en så häftig känsla! Det är bara en sak som fattas: pengarna.

Det är med anledning av studentens olyckliga kombination av högtflygande drömmar och en påver ekonomi, som just ett ekonomiskt bidrag är en så klassisk studentpresent. Studenten kan sedan själv välja var resan ska gå, utan att behöva bekymra sig lika mycket om att pengarna ska räcka. När du ger din present, var noga med att det framgår att de ska gå till resande och äventyr. Att pengarna skulle täcka en jorden runt-resa kanske inte är så realistiskt, men han eller hon kan åtminstone komma en bit på vägen! Genom att uppmuntra drömmande och upptäckande skapar du på så vis själv en garanti för att studenten blir nöjd med din present.

När en så klassisk present till studentexamen ska presenteras, är det extra trevligt om den utformas på ett lite roligare sätt än bara ett kuvert med en lapp i. Du kan antingen pyssla ihop ett fint kort själv med allehanda scrapbooking-papper och dekorationer, eller så kanske du vill ge bort ”bidraget” i form av en rulle toapapper med sedeltryck. Låt din kreativitet flöda, och din present kommer att smälla högst på presentbordet!

Leave a Reply