Exklusiv chokladask med handgjorda praliner

Ska du på mottagning för en nybakad student, vars smak och stil du inte har hundra procent koll på? Eller så har du det, och vet att han eller hon uppskattar det goda här i livet? I båda fallen blir det uppenbara säkra kortet att ge bort en ask fin choklad. Choklad tillhör ju topplistan av de allra mest uppskattade njutningsmedlen här i världen, och det är inte många som skulle tacka nej till en kakaodoftande pralin som smälter på tungan… Framför allt inte när den kommer i så här lyxig skepnad!

choklad

Denna ask kommer från Handgjort Stockholm, en chokladfabrik som tillverkar sina praliner av råvaror i högsta kvalitet. Som namnet antyder görs de för hand, och mycket omsorg läggs inte minst på de fina och färggranna dekorationerna. Just denna ask, vid namn Stockholmspraliner, innehåller konditorimästare Anicka Larssons allra bästa praliner. Oftast innebär det ingredienser som frukt, kola, chili och mint – med den gemensamma nämnaren: underbar och välsmakande choklad.

När du ger bort en fin pralinask som denna i studentpresent så ger du inte bara bort lyx och guldkant, utan du garanterar också studenten 16 bitars ljuvlig njutning som varar även lång tid efter att alla festligheter kring studentexamen är över. Vill du göra gåvan lite extra personlig och piffig, kan du komplettera med ett fint kort där du kärnfullt citerar Forrest Gump: ”Life is like a box of chocolates – you never know what you’re gonna get”.

Pris: 229 kr

Butik: ChokladBudet.se

Leave a Reply