En vacker halskedja i äkta silver

Det finns gåvor som aldrig slutar att vara aktuella. Gåvor vars symbolik förblir intakt, decennium efter decennium och genom flera olika kulturer. Ett exempel på en sådan tidlös gåva är förstås smycken. Till de allra flesta speciella och högtidliga tillfällen, vare sig det rör sig om konfirmation, förlovning eller jämna födelsedagar, så är det inte ovanligt att vi människor ger varandra smycken. Detta gör att en ring, ett halsband eller en armlänk är något av ett säkert kort – inte minst när det gäller presenter till studentexamen.

halsband från hedbergs guldNär du ger bort ett smycke i studentpresent skänker du inte bara mottagaren lite extra lyx och flärd i vardagen, utan du markerar också vilken typ av relation ni har. Smycket kommer att bli till ett minne som är starkt förknippat med dig, och de gemensamma upplevelser ni två har delat. Att ett smycke skulle vara en present som passar främst för tjejer är rent och skärt påhitt – idag finns det mängder av fina och trendiga varianter även för killar, och det blir allt vanligare med sådana accessoarer på herrsidan.

Denna halskedja från Hedbergs Guld är en smäcker, lätt och tjusig modell som tack vare sin enkla design aldrig går ur tiden. Den är fin att bära som den är, eller att komplettera med ett personligt hänge. Kedjan gör sig fint både till en helt vanlig T-shirt, eller till en finare och festligare klädsel. Det vackra smycket i äkta silver kommer att bli som en trogen vän kring studentens hals, under många år framöver.

Pris: 119 kr

Butik: HedbergsGuld.se

Leave a Reply