Exklusiv presentlåda med lyxiga produkter

När man tar studenten, blir färdig med skolan och plötsligt fri att göra vad man vill, är det många som känner en spontan lust att lämna hemmet och skaffa eget. Efter att ha levt hela sitt liv under mamma och pappas tak, med deras regler och vanor, lockar självständighet och frihet mer än någonsin. Dock är det ganska sällan som studentens ekonomi är på samma höjd som hans eller hennes drömmar – att enbart ha haft månadspeng som inkomstkälla under alla år ger knappast utrymme för några större investeringar.

Det är därför som en lyxig matpresent blir så ultimat; man bidrar med lite av den flärd studenten drömmer om, och dessutom på ett område som annars ofta blir nedprioriterat. Denna läckra presentlåda från Cajsa Warg innehåller ett handplockat urval av exklusiva produkter, den enda mer välsmakande än den andra. Till innehållet hör bland annat pimiento dulce, kanelkryddade tunna mandelkakor, fin pasta och chokladdoppade kaffebönor. Med andra ord, allt studenten kan tänkas behöva för att låta sig väl smaka!

delikatesslåda

Tycker du att denna delikata presentlåda inte känns fullt tillräcklig som present, kan du eventuellt komplettera med en flaska gott vin. Välj då gärna ett rödvin av en lite finare sort, och håll utkik efter något som ska passa till italiensk mat. Är du osäker kan du med fördel fråga personalen efter bra tips, de är oftast mycket kunniga och bara glada över att få hjälpa till!

Pris: 450 kr

Butik: Kitchenlab.se

Leave a Reply