Roliga skålar i vitt porslin – en present med glimten i ögat

För att hjälpa den nybakade studenten på traven med att fylla ut sitt ofta obefintliga bohag, finns presentbordet på studentmottagningen där som en säker hamn. Alla gäster bidrar med något, men av någon lustig anledning brukar skörden alltid innefatta X antal tårtspadar, måttsatser och andra nödvändiga men tråkiga prylar. För att undvika att falla i dubblett-träsket, välj istället att tänka användbart men ändå roligt och unikt. Hur? Med hjälp av dessa fina porslinsskålar från Bluebox såklart!

roliga skålarSkålarna är gjorda i vitt porslin av hög kvalitet, och kommer i 2-pack. De har en personlig och unik design i och med sina ”knådade” ansikten med olika uttryck. Du kan välja mellan seten ”Pussande och Flinande” och ”Tjurande och Nöjd”, men ett hett tips för en komplett servis (och ansiktsmimik) är förstås att köpa hem båda paren. Den praktiska funktion de fyller är nog ganska uppenbar – allt från chips, chokladmousse och godis till smycken, nycklar och pennor kan läggas i de dekorativa skålarna.

Dessa skålar blir ofta en mycket uppskattad present eftersom de verkligen sticker ut på sin hylla i skafferiet. Man kan nästan inte låta bli att le när man ser de förvisso konstgjorda, men ändå så verklighetstrogna ansiktsuttrycken. En studentpresent som denna slår garanterat alla enfärgade och trista djupa tallrikar med hästlängder!

Pris: 229 kr

Butik: Bluebox.se

Leave a Reply