God rumsdoft med lavendel – lyx från Durance i första egna lyan

rumsdoftNär du vill ge bort en present som garanterat kommer att användas, satsa då på något som har med hem och inredning att göra. En klassiker när man har tagit studenten är ju att ganska kort därefter packa sina väskor och lämna barndomshemmet för något eget, nytt och spännande. De som redan har varit där minns ofta den kittlande känslan av att sätta bo för första gången, med egna saker, vanor och regler. Att sakta men säkert fylla det med trevliga föremål och skapa sin personliga atmosfär är något man sällan glömmer.

En rumsspray med god doft är en uppskattad present eftersom den med bara ett par ”pschitt” skapar en hemtrevlig stämning av rang. Just denna modell från lyxiga Durance har rika noter av lavendel, som på ett behagligt sätt förgyller luften i det allra tristaste korridorsrum. Tipsa gärna studenten om att sprayen går precis lika bra att använda till kläder, gardiner, skåp och lådor.

Denna doft blir en bra studentpresent eftersom den kan användas när som helst och var som helst i det första egna hemmet. Den vackra flaskan kommer också att skänka en lyxig och lite glammig prägel åt inredningen, något som många nyblivna ensamboende uppskattar varmt!

Pris: 159 kr

Butik: BangerHead.se

Leave a Reply