Festlig ljusslinga – bästa studentpresenten till den som gillar party!

När man som nybliven student ska lämna hemmet och stå på egna ben är det sällan någon lyxig våning i innerstaden man kommer till. Man har kanske inte ens haft något riktigt sommarjobb än, och med andra ord är ekonomin gärna minst sagt skral. Med anledning av budget och brist på kontakter hamnar därför många unga vuxna först i ett grått korridorsrum, eller en kall lägenhet att dela med fyra andra i samma ålder och situation. Vill du värna om din students psykiska välmående? Då bör du satsa på en present som har förmåga att liva upp tillvaron och interiören så mycket det bara går.

En LED-ljusslinga som denna kan vid en första anblick tyckas vara en något simpel studentpresent. En ljusslinga kan man väl bara använda till julgranen, kanske många tänker. Men stopp och belägg! Det är faktiskt så att med så små medel som bara en slinga med små lampor, kan man enkelt piffa upp vilket rum man vill.

Genom att hänga den i taket, linda den runt en tavelram, stoppa ned den i en glasvas eller montera den i ett mönster utmed väggen sätter man en personlig och unik touch på såväl vardagsrum, sovrum som badrum. Extra bra passar presenten till den partyglade studenten, eftersom få attiraljer känns så festliga som en tänd ljusslinga. Komplettera gärna med en bra partyskiva och ett gäng lustiga hattar, och inflyttningsfesten är så gott som fixad!

Pris: 105 kr

Butik: Belysningsdesign.se

Leave a Reply